Showroom

Autobedrijf Verduijn verkoopt nieuwe en gebruikte Personenauto's en Bedrijfwagens van alle merken. Bovendien leveren wij nieuwe auto’s met volledige fabrieksgarantie. Het reparatieteam van Autobedrijf Verduijn repareert en onderhoudt alle merken. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de nieuwste technieken en modellen.

Ons verkoopspecialisme is nieuwe en jong gebruikte auto's met als voorkeur BMW, Volkswagen en Audi. Bovendien zijn wij het servicepunt voor het merk Hyundai. Occasions worden geselecteerd op bepaalde voorwaarden.


Zoekt u een nieuwe auto of een betrouwbare occasion?

verduijn ouddorp occassions bovag.jpg

Komt u gerust eens langs en bekijk ons aanbod. Uw droomauto zou hier zomaar kunnen staan. Ook kunnen wij een grondige zoekopdracht voor u uitvoeren om u de gewenste auto aan te kunnen bieden.

 

 

Bedrijfswagens

Of het nu gaat om een enkele auto of een compleet wagenpark: ook voor het leveren van bedrijfswagens bent u bij Autobedrijf Verduijn aan het juiste adres! U kunt bij ons uw voertuig(en) kopen maar ook leasen. Wij treden namelijk op als tussenpersoon voor diverse leasemaatschappijen